04 Fév

Elk einde is ook een nieuw begin

Date / Heure
Date(s) - 04/02/2019
19 h 00 min - 22 h 00 min

Emplacement
De Broeikas

Catégories


 • Indien je vroeger al eens wilde proeven van kasàlà of je er niet genoeg van kunt krijgen, dan is dit je kans!

  Je hebt waarschijnlijk al ervaren dat bewuste denkprocessen of impulsieve acties niet het beste recept zijn voor succesvolle veranderingen. In deze workshop zoeken we via woord en beeld toegang tot een ander soort begrijpen dat vertrekt van wie we zijn als mens en waar we op zijnsniveau naar verlangen. Vandaaruit kan een zuivere intentie ontstaan. Wanneer je begint te veranderen op het zijn-niveau van je leven, dan zullen het doen-niveau en het hebben-niveau veel makkelijker volgen.

  Deze workshop is uitstekend geschikt voor dit moment van het jaar wanneer je op vele vlakken een nieuw begin wil maken en het oude met respect achterlaten.

  Samen met Anje neem ik je bij de hand om stap voor stap jouw intentie helder te krijgen via het schrijven en uitspreken van een kasàlà en de creatie van een bijhorend beeld. Je gaat naar huis met een  heldere intentie in woord en beeld voor de verandering die jij wil zien gebeuren in je leven.

  Je kan je creatie dan een bijzondere plaats geven in je thuis- of werkomgeving zodat je ze je op een krachtige manier kunnen blijven ondersteunen.

Atelier met Anje Claeys & Anne De Smet

 • Deelnemen : 30 €, incl. koffie or thee, water en een koekje
 • Inschrijving : via mail, en vervolgens de betaling van 30 EUR overmaken op rekeningnummer BE39 7340 2983 8219, op naam van Anje Claeys, BioArt, met vermelding van ‘INTENTIE’ en je naam.Heb je nog vragen, aarzel niet me te contacteren 0476/395058 of anne@momentum-coaching.eu
 • De workshop gaat door in De Broeikas in Neervelp, een oude schuur met geschiedenis die liefdevol en met respect voor mens en omgeving werd omgebouwd tot een zalige co-werkplek.
  Meer over dit inspirerende initiatief vind je op www.debroeikas.be.

  Ik ben er zelf ook coöperant en ik ga er vanaf deze maand wekelijks een dag per week co-werke